Премиерата на клипа в Youtube ще бъде в 10:00 часа в

...
Премиерата на клипа в Youtube ще бъде в 10:00
часа в
Коментари Харесай

НАД 200 ДУШИ ГЛЕДАХА ЗРЕЛИЩНАТА ПРЕДПРЕМИЕРА НА RIDE HARD

Премиерата на клипа в Youtube ще бъде в 10:00 часа в неделя

Студът и неприятното време не попречиха на любителите на високите скорости да дойдат в „ Електроцентралата “ на НДК, за да видят първи пилотния клип от поредицата RIDE HARD. В зрелищното видео един от най-обещаващите рали водачи у нас Григор Григоров сяда зад кормилото на легендарния Ford Mustang и демонстрира завидни шофьорски умения.

Повече от 200 индивида имаха възможността първи да видят този неповторим за България филмов план. Сред тях бяха публицисти, приятели и сътрудниците по плана.

Видеото е снимано в Корабостроителницата в Бургас – място, на което за първи път се снима подобен клип. „ Беше предизвикателство за мен и за водачите, беше извънредно рисково, но имаше доста забавни моменти – някои от тях са в клипа “, показа Григор Григоров и непретенциозно добави: „ В последна сметка се получи доста добре, посредством на общите старания на целия екип и на всички, които повярваха в нас ”, сподели още рали пилотът.

“Приятно сюрпризирана съм от качеството на продукцията и поисквам триумф на начинанието ”, сподели Нели Беширова от името на ЕNEKOD, чийто играч е Григоров.
Един от главните въпроси, който търсеше своя отговор по време на предпремиерата, беше по кое време феновете да чакат второ видео. „ Този план ще се развива през годината, с разнообразни марки коли и с подкрепата на доста хора и компании. Клиповете ще стават все по-интересни. Ще сменяме колите, ще сменяме локациите… Предстоят доста изненади “, беше безапелационен Григор.

“Използвали сме най-съвременната и скъпа техника, с цел да създадем уникален продукт, който да бъде на международно равнище ”, коментира режисьорът Миньо Костадинов и обеща идващите серии да са още по-вълнуващи.

Атракция на вечерта беше състезателния автомобил на Григоров, който беше паркиран в Електроцентралата на НДК, редом до Mustang-а от клипа.
Официалната премиера на видеото в Youtube е тази неделя (23 декември) в 10:00 часа в Youtube канала на RIDE HARD!
Продукцията е плод на взаимните усилия на GRIGOROV DRIVING ACADEMY, FILM FACTOR и ЕNEKOD с подкрепата на: Ford и Мото-Пфое, Diffraction, Shipyard Bourgas и други

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР