Премиерът, вътрешният и правосъдният министър направиха извънредно изявление срещу партия

...
Премиерът, вътрешният и правосъдният министър направиха извънредно изявление срещу партия
Коментари Харесай

Проф. Георги Фотев, чието изказване за Възраждане премиерът цитира, с нов коментар

Премиерът, вътрешният и правосъдният министър направиха изключително изказване против партия " ". съобщи, че " в българския парламент вилнее неофашистка партия ". Последва остра позиция на, който видя поръчка партията му да бъде ликвидирана. Министър-председателят цитира изявление на проф. Георги Фотев.

Светът не е комфортен в България. Хората имат остро възприятие за неправда. Настъпва фрагментиране на обществото. Появяват се хора, които желаят да дадат решение на комплицирани въпроси по елементарен метод. Разбира се, не става въпрос да се употребяват такива заклеймяващи думи, когато ние споделяме, че има партия, която няма нищо общо с демократичните и европейските полезности, уточни проф. Фотев пред Нова телевизия.

Той добави, че една от фундаменталните европейски полезности е свободата, а нейната татковина е Европа.

Какво е извезено на знамето на Първата легия на Раковски - " Свобода или гибел ". Какво споделя Левски? Всички го знаят, даже и децата, само че въпросът е да го промислим и да го почувстваме. Той споделя: " България да бъде равноправна измежду европейските нации ". Какво е извезено на знамето на Райна Княгиня - " Свобода или гибел ". Това са хората на нашето, които считат, че свободата е по-върховна полезност, даже от живота, съобщи проф. Фотев.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР