Премиерът в оставка Бойко Борисов коментира светкавично решението на Има

...
Премиерът в оставка Бойко Борисов коментира светкавично решението на Има
Коментари Харесай

НА ЖИВО Бойко Борисов с иронична реакция след бомбата от Слави Трифонов ВИДЕО

Премиерът в оставка Бойко Борисов разяснява стремително решението на " ИТН " да номинира шахматистката Антоанета Стефанова за министър председател, само че и да върне мандата " на секундата ". Борисов и Томислав Дончев дадоха и детайлности за проекта за резистентност и развиване. Всичко това се случва онлайн сега на страницата на Бойко във Facebook.

" България има 12 милиарда лв. безплатна помощ и чакаме толкоз доста време да чуем министрите на Слави Трифонов ", сподели Борисов.

" Според мен партията, която ръководи би трябвало да отиде да си вземе мандата и е редно да изясни, за какво със 165 мандата не може да ръководи. Да си покаже министрите. Ние им предложихме мажоритарния избор. Какво ще се случи идващите месеци, още веднъж ще се дадат над 50 милиона за избори. Вместо тези пари да бъдат дадени на хората, ние ще търсим безусловно болшинство за някого ", съобщи министър председателят в оставка.

" За разлика от другите, ние не приказваме всеки ден от името на народа. Имаме доста малко специалисти, които да работят за България. Като виждам и безумията им, виждам че Дончева желае кореспонденцията с Брюксел, които никак не ги харесват тези работи. Да се лимитират в територията на страната. Ето това се споделя политически страхливец, този който със 165 депутати, споделя че не са му задоволителни и желае 240. Дори царят (Симеон Сакскобургготски), който 1 млн. души го чакаха да го посрещнат не събра безусловно болшинство, Тодор Живков не е имал безусловно болшинство ", посочи Борисов. 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР