Премиерът ще се ваксинира срещу COVID-19, въпреки че преболедува вируса.

...
Премиерът ще се ваксинира срещу COVID-19, въпреки че преболедува вируса.
Коментари Харесай

Бойко Борисов ще се ваксинира срещу коронавирус

Премиерът ще се имунизира против COVID-19, макар че прекара вируса. Така от Министерския съвет са дали отговор на питане на “ ”, откакто ден по-рано президентът Румен Радев направи мнения, подкрепящи тезите на съперниците на имунизациите.
Според социологически проучвания 48% от българите не биха се ваксинирали. Премиерът има вяра в науката и ще си постави ваксина, безапелационни са от държавното управление. Той щял да разгласи персонално решението си на Европейския съвет в четвъртък.
 Борисов заприказва за отваряне на детските градини (ВИДЕО) Борисов заприказва за отваряне на детските градини (ВИДЕО)
Отваряме всичко в страната на 21 декември, това е най-хубавата мярка против икономическата рецесия. Това съобщи министър-предедателят Бойко...
Борисов се причислява към вълната политици, подготвени обществено да се ваксинират, с цел да насърчат и елементарните жители да го създадат. Ваксинация в ефирен ефир оповестиха някогашни американски президенти. Кралица Елизабет също се чака да направи имунизацията си обществена.
Кампания “за ” имунизирането против вируса стартира във фейсбук някогашният министър на защитата и на външните работи и сегашен специфичен координатор за Близкоизточния кротичък развой на генералния секретар на Организация на обединените нации Николай Младенов. I Will Take A COVID-19 Vaccine / “Аз ще си сложа ваксина против COVID-19 ”/, гласи специфична рамка за профилната му фотография в обществената мрежа, която той сложи, и с персоналния си образец прикани и други да трансформират фотосите си. “Днес си сложих рамка на фотографията във фейсбук, че ще си сложа ваксина против COVID-19. Разбира се, целта би трябвало да бъде на хората на първа линия— доктори, медицински сестри, учители, служители на реда, както и най-рисковите контингенти— възрастните хора, нашите родители и хронично болните ”, написа Младенов.
Часове по-късно образецът му бе последван от десетки, само че се оказа, че сходна рамка за профилна фотография на български език няма. Тъкмо противоположното. Има рамка, която приканва да не се поставя от имунизацията. “С огромна изненада открих, че в случай че желая да си сложа рамка със същото наличие на български, единствената ми алтернатива е да кажа, че НЯМА да си сложа ваксина... Странно, нали? Обръщам се с молба към всички във фейсбук, които знаят по какъв начин се вършат тези неща— дано да оказват помощ, като създадат рамка в ПОДКРЕПА на имунизирането против COVID-19 ”, прикани Младенов.
Сред политиците и медиците ни този персонален образец със слагането на рамка с апел е наклонност, само че тематиката към момента не е “ваксина ”, а “дисциплина ”. В последните месеци депутати и кметове от ГЕРБ зоват през портретите си “Бъди виновен ”, “Доброто ще победи ” и “Ще се оправим дружно ”. От опозицията някои също дават персонален образец за носенето на маски. Зам.-председателят на Народното събрание от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин е с маска на профилната си фотография. “Останете у дома ” - гласи рамка към профилната фотография на шефа на “Пирогов ” Асен Балтов. Много огромен е броят на медиците в София, които желаят да си слагат ваксина.
 Pfizer: Не сме ощетили сигурността за сметка на скоростта на основаване на имунизацията Pfizer: Не сме ощетили сигурността за сметка на скоростта на основаване на имунизацията
Главният изпълнителен шеф на компанията Pfizer, чиято ваксина против коронавирус, създадена дружно с BioNTech, стартира през днешния ден да се прила...
“Ще си сложа ваксина против COVID-19 ” разгласи с профилната си фотография във фейсбук някогашният министър на защитата и на външните работи Николай Младенов. продължен срокът за сформиране на описите с искащи лекари, които желаят да се имунизират против COVID-19 до понеделник, заяви здравният министър проф. Костадин Ангелов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР