Премиерът Николай Денков каза, че конституционните промени са чакани от

...
Премиерът Николай Денков каза, че конституционните промени са чакани от
Коментари Харесай

Денков: Президентът е заинтересован и не може да очакваме обективност


Премиерът Николай Денков сподели, че конституционните промени са чакани от доста години и приветства конституционното болшинство, което ги гласоподава. Според него президентът е заинтригувано лице и няма по какъв начин обективно да прави оценка поправките в Основния закон във връзка с служебните държавни управления:

" В полемиката, в която аз имах с Венецианската комисия, това беше едно от техните оферти: " Вие за какво имате служебни държавни управления, защото има европейски страни, в които служебни държавни управления няма, по този начин, че всевъзможни спекулации, че се прави нещо против съответен човек, нямат никакво съображение. Единственото, което мога да кажа в това отношение, е, че явно президентът е заинтригувано лице в тази обстановка и няма по какъв начин да чакаме той обективно да прави оценка какво е решено във връзка с служебното държавно управление ".
Премиерът и транспортният министър Георги Гвоздейков връчиха свидетелствата за летателна дееспособност на първите шестима водачи, които ще извършват интервенции за незабавна здравна помощ по въздух - HEMS.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР