Премиерът на Великобритания в оставка Борис Джонсън се показа като

...
Премиерът на Великобритания в оставка Борис Джонсън се показа като
Коментари Харесай

Джонсън е на почивка в Гърция, разговаря с украинци в кухнята на луксозен плажен ресторант

Премиерът на Англия в оставка Борис Джонсън се появи като същинска скъперник, откакто остави повече от скромните 50 евро бакшиш в плажния ресторант, където вечеря в гръцкия курорт Каристос, заяви „ Daily Mail “.

 

Джонсън е в Гърция от седмица дружно със брачната половинка си Кари и двете им деца. Семейството вечеря в ресторант Agalma Seaside, дружно с другари. Премиерът в оставка влезнал и в кухнята, където разговарял с двама украински служащи в ресторанта Зак и Катя.

 

„ Знаех, че Борис и фамилията му са на отмора в региона, защото цялата седмица се приказва за това. В четвъртък ни се обадиха и научихме, че ще участват на вечеря. Честно казано, не знаех какво да чакам, само че той беше доста благ. Той приказва с целия личен състав и даже остави 50 евро бакшиш.

 

Дойде в кухнята, където беседва с двама украински чиновници, Зак и Катя, и им сподели, че е значимо Англия и останалата част от Европа да поддържат Украйна във войната й с Русия. Седяха към 2,5 часа. Те пробваха доста обичайни гръцки ястия и се любуваха на пресни калмари и риба от локални риболовци.

 

Имахме доста клиенти в ресторанта и всички го разпознаваха. С наслаждение разговаряше с всички и се снимаше с тях. Не можех да допускам какъв брой другарски надъхан беше “, споделя притежателят на ресторанта Александрос Фрагос пред „ Daily Mail “, представен от Блиц.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР