Премиерът на Великобритания Борис Джонсън и британският канцлер на държавната

...
Премиерът на Великобритания Борис Джонсън и британският канцлер на държавната
Коментари Харесай

Борис Джонсън се самоизолира за седмица - заради британския здравен министър

Премиерът на Англия Борис Джонсън и английският канцлер на държавната хазна Риши Сунак взеха решение да се самоизолират след контакт със, който е с позитивен тест за ковид, съобщи БГНЕС.

Решението за Джонсън е реалност, въпреки той да прекара COVID-19 и по-късно да се имунизира.
 Англия подвига рестриктивните мерки, само че Джонсън предизвестява: Предпазливостта е безусловно нужна Англия подвига рестриктивните мерки, само че Джонсън предизвестява: Предпазливостта е безусловно нужна
Очаква се премиерът Борис Джонсън да удостовери по-късно през днешния ден проекта за унищожаване на съвсем всички законови ограничавания на обществените...

От " Даунинг Стрийт " 10 в началото обявиха, че няма да се постанова двамата да са в изолираност, тъй като вземат участие в пилотна скица, която включва всекидневно тестване. Но известието срещна ядосан отговор в Народното събрание, а лейбъристът Джонатан Ашуърт съобщи, че е незаслужено политиците да имат достъп до " VIP тестване ", с цел да избегнат самоизолирането.

Говорейки във видео в Tуитър Борис Джонсън сподели: „ Разгледахме в резюме концепцията да участваме в пилотната скица, която разрешава на хората да се тестват всекидневно, само че мисля, че е доста по-важно всички да се придържат към идентични правила и по тази причина ще се самоизолирам до понеделник 26 юли ”.

От през днешния ден, 19 юли, на Острова падат съвсем всички ограничавания, в това число за това какъв брой хора могат да се срещнат, а нощните клубове ще бъдат отворени още веднъж, само че разпоредбите за самоизолация са в действие.

Премиерът отново отбрани решението за премахването на рестриктивните мерки - на фона на непрекъснатото повишаване на новозаразените, смъртните случаи и хоспитализациите, само че прикани хората да бъдат доста внимателни.
 Британският парламент оневини Борис Джонсън за първокласна отмора на Карибите Британският парламент оневини Борис Джонсън за първокласна отмора на Карибите
Британска парламентарна комисия по стандартите не откри министър председателят Борис Джонсън да е нарушил кодекса за държание на депутатите по врем...

Броят на откритите нови случаи на ковид във Англия през последното денонощие е 48 161, а 25 души са умряли, съгласно Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство. Ден по-рано броят на записаните нови случаи на коронавирусна зараза беше 54 647, а 41 души изгубиха живота си.

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР