Премиерът на Израел бе подложен на много критики заради това

...
Премиерът на Израел бе подложен на много критики заради това
Коментари Харесай

Израелският премиер е критикуван заради семейна ваканция в чужбина

Премиерът на Израел бе подложен на доста рецензии поради това че фамилията му отпътува на почивка в чужбина, съобщи ДПА.

Още в петък Бенет предложи на хората да не пътуват поради разновидността на ковид Омикрон.

Съпругата и децата на Бенет обаче отпътуваха за отмора зад граница през вчерашния ден, само че елементи за дестинацията им не бяха обявени.

От началото на седмицата израелските граници бяха затворени за туристи, поради новия вид Омикрон. Дори и имунизирани жители на Израел би трябвало да се карантинират за най-малко три дни, откакто се върнат от чужбина.

Всички африкански страни, като се изключи Северна Африка, се смятат за "червени страни ". Пътуването до такава степен е напълно неразрешено.

Относно отправените му рецензии Бенет съобщи: "Разбирам рецензиите, само че от петък насам научихме повече за разновидността и за това в кои страни се е популяризирал, а щабът, отговарящ за битката против ковид, е решил в кои страни може да отидете и при какви условия ". Неговото семейство незабавно е отменило в началото плануваната почивка за празника Ханука, откакто дестинацията е била обозначена като "червена страна ", заяви още 49-годишният министър председател.

Впоследствие те са създали резервация за отмора в страна, до която могат да пътуват при новите регулации. Семейството несъмнено ще бъде карантинирано след завръщането си.

Много родственици на израелци, които се намират в чужбина и не могат да влязат в Израел поради новите ограничавания, също насочиха рецензии в обществените медии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР