Премиерът Кирил Петков присвои благотворителната кампания, която стартира посолството на

...
Премиерът Кирил Петков присвои благотворителната кампания, която стартира посолството на
Коментари Харесай

Кирил Петков си присвои кампанията на украинското посолство в Нигерия

Премиерът Кирил Петков присвои благотворителната акция, която започва посолството на Украйна в Нигерия. Същата банкова сметка в помощ на Киев бе открита и популялизирана от украинските дипломати в африканската страна, с цел да оказват помощ на своите сънародници във войната, написа Трибюн.бг.

Днес Петков съобщи най-гордо, че е основател на неповторима по рода си акция и прикани всеки български жител, който желае да помогне да подари месечната си заплата, с цел да може да се купят оръжия за Украйна. Причината, която и той посочи е, че няма съгласие в обединението и действително това е най-лесният метод българите да покажат своята поддръжка.

От поста на украинското посолство в Нигерия ясно се вижда, че акцията им започва на 8 април, а съвсем 20 дни по-късно и 2 дни преди да отиде в Киев, Петков се сеща да открие благотворителната си акция от фейсбук профила си.

 Кирил Петков/Фейсбук Кирил Петков/Фейсбук

 Посолство на Украйна Нигерия Посолство на Украйна Нигерия Източник: Трибюн.бгhttps://tribune.bg/bg/politika/kiril-petkov-si-prisvoi-kampaniyata-na-ukrainskoto-posolstvo-v-nigeriya/
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР