Премиерът Кирил Петков отнесе подигравки в България заради облеклото си

...
Премиерът Кирил Петков отнесе подигравки в България заради облеклото си
Коментари Харесай

Подиграват се на Кирил Петков за облеклото му в Брюксел

Премиерът Кирил Петков отнесе насмешки в България поради облеклото си в Брюксел.

Ето какво написа Борислав Цеков:

" Дори и Борисов, който е прочут с небрежните си обноски, постоянно беше безупречен и по протокол на сходни протоколни фотоси - с акуратно закопчано (с точното копче) сако и прочие Да не приказваме за всички останали наши министър председатели. Това момче наподобява като гащник, комуто небрежно са нахлузили някакъв костюм, откакто е почистил помещението, с цел да го снимат с чорбаджийката. Вижте го - разкопчан с възкъсо вързана вратовръзка, като немски водач от дълбоката провинция. Само белите чорапки му липсват. Шегата настрани - обидно е за страната да се показва толкоз ниско равнище за обикновени неща, като метод на обличане при публични интернационалните срещи.

Пълно неразбирателство се оказва бравурното посещаване на премиера Кирил Петков в Брюксел. Какво научихме от него? Първо, че България имала единствено един мост на р. Дунав. Истината: всеки с равнище на просветеност и обща просвета даже и доста под междинното знае, че са два.

Второ, че огромна стъпка в битката на Петков за " нулева корупция " било, че били основали парламентарна комисия за битка с корупцията.

Истината: такава комисия съществува във всички парламенти към този момент повече от 20 години. В сегашния към момента даже не е определена.

Трето, че доста бърза да извърши непознатата поръчка и да съобщи националните ползи, като одобри абсолютно претенциите на Скопие по отношение на нашата история, национална еднаквост и достойство. Прочее, това е главната поръчка, поради която беше машинно определен.

Четвърто, че желае оптимално бърза ваxiнация, щото била идвала " вълна " от варианта " Омикрон " при започване на януари. Същият " Омикрон ", който по самопризнание даже на СЗО протича леко и не е рисков, затова няма потребност от нервности, ограничения, локдауни и прочие.

Въобще, дъно! И не, не е въпрос на неумелост и неопитност за съответните срещи. Въпрос на функционална неначетеност и управническа непросветеност е! Тепърва ще става още по-зле. Промяната продължава - от неприятно към по-лошо.  

" Да отбележа за протокола-поредният гащник! Sorry... ", написа Ивайло Нинов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР