Премиерът Кирил Петков оповести решенията, които са взети след правителственото

...
Премиерът Кирил Петков оповести решенията, които са взети след правителственото
Коментари Харесай

Нападнаха Кирил Петков заради безплатните детски градини

Премиерът Кирил Петков оповести решенията, които са взети след държавното съвещание в понеделник. Той разгласи, че са приели бюджет 2022 и че това ще е бюджет на растежа.

„За първи път ще имаме безвъзмездни детски градини и ясли от месец април. Ще отделим 70 млн. лева и за нови градини, за тяхното създаване. Възнагражденията на учителите ще бъдат 125% от междинната работна заплата. Няма да има и пенсионери под линията на бедността ”, сподели Кирил Петков.
външна реклама
Хилядите коментиращи новината, бяха в двете крайности във връзка с това решение на държавното управление:

Това с безплатните градини малко соц….. идва……нищо чудно, че в Харвард по този начин ги учат, че безплатното е по добро….

Никой не желае безвъзмездни детски градини.Да не приказваме,че детски градини НЯМА. Не желая ток 400 лева,не желая самун 2 лева и олио 7 лева. Вие въобще естествени ли сте?

Нищо гратис няма в „безплатните“ детски градини. Прост(о) отново едни и същи ще плащаме сметките на другите.

Няма угодия Що за народ сме Вечно недоволни

Чета мненията и се увещавам още веднъж и още веднъж, какъв брой сбъркани сме. Няма угодия!

Абе, хора вие от нищо не сте удовлетворени, може би желаете управниците да седнат на центъра с чували с пари да раздават и всичко да е без пари, но тогава отново някой ще мрънка,че не са му занесени до у дома.

Не ги правете безвъзмездни,с тези пари може да построи те още детски градини, така и така са прекомерно малко и не стигат за всички деца, посъветваха някои от феновете.

Да създадат повече градини, с цел да има места за всички деца и да си останат платени!

Никога няма да се оправим. Винаги, каквото и да се направи има мрънкачи, злобари и неблагодарници! Необразовани и глупави хора, които могат единствено да хейтят и да дават ум във фейсбук. Защо не забегнете всички вие някъде на доста хубавото в чужбина? Там няма да има защо да мрънкате, всичко е съвършено!

Никога не съм желала нещо да ми е гратис! Не съм взимала и детски!!Трудът на хората би трябвало да се заплаща почтено, с цел да могат хората да си заплащат и детската градина, учебниците на децата и всичко належащо! Таксата за градината не е огромна, стига да одобряват детето там. Пък и в последна сметка никой не е задължен да устоя децата ни, а да ни сътвори спокойна атмосфера, с която ние да си ги отглеждаме. Нужда от поддръжка имат болните хора, които са в неравностойно състояние и възрастните, които нямат близки. Ако разчитаме някой да ни плаща…смешни сме! А работата на държавното управление сега е едно,, чегъртане „, едни приказки и да си чешаме езиците! Бъдете здрави и дано плюването стартира в този момент!, заключи мненията един от коментиращите решението на държавното управление, във връзка с безплатните детски градини.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР