Премиерът Кирил Петков дойде във Върховната касационна прокуратура, за да

...
Премиерът Кирил Петков дойде във Върховната касационна прокуратура, за да
Коментари Харесай

„Разпитът ми е излишен пиар“: Премиерът с папки в прокуратурата

Премиерът Кирил Петков пристигна във Върховната касационна прокуратура, с цел да бъде разпитан във връзка имената, упоменати по време на среща с основния прокурор Иван Гешев в петък. 

Петков уточни, че носи лист с 19 имена, част от които към този момент са известни. 

“Това са имена, които са обществена информация, имена, които знаете добре. Няма юридически лица, единствено личнисти ”, уточни министър председателят. 



„Този разпит не го намирам като напън, а като непотребен пиар“, съобщи Петков.

Според него „една прокуратура би трябвало сама да направи това домашно и сама да се сезира, в случай че имат потребност от помощ – аз съм тук“.

Той посочи, че това са имена, „ говорени в коридори, в коридори, в журналистически следствия “ и се надява на действителни дейности от държавното обвиняване, „след като министър-председателят им ги носи на крака“. 

„Не съм тук да споделям кой е отговорен и кой не е отговорен. Въпросът е дали прокуратурата е направила всичко допустимо българското общество да има правораздаване. Между номинални дейности и действително следствие – какво е направила прокуратурата? Това освен моят въпрос, само че и на всички българи“, сподели Петков.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР