Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов подписа предизборно споразумение

...
Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов подписа предизборно споразумение
Коментари Харесай

Борисов предрече подла битка за София, причината са БСП ВИДЕО

Премиерът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов подписа предизборно съглашение за общо присъединяване на изборите със Съюз на демократичните сили.

Това съглашение дава опция на двете структури търсят единодушие за общо явяване ", съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов. "СДС като най-стара партия в българската народна власт, за нас постоянно е било почитание да работим с вас. Общата ни полезност съобщи Борисов.

Кметът на София Йорданка Фандъкова добави, че значимо да се знае кой се явява на изборите, претендентите и обединенията да транспарантни.

Дясното ръководи по-добре. Затова то би трябвало да ръководи освен България, само че и общините, сподели още Христов.

"Вярвам, че обединяването на остарялата и новата десница е освен належащо и значимо. Защото по този начин се отвърна войнстващия популизъм с отговорност. Много е значимо през днешния ден пред българските жители да знаят кой тъкмо стои зад хората, ръководещи общините, сподели още Фандъкова.

"Специално за София - изборите ще бъдат доста подли. Заради откритата процедура да се прилепват сътрудниците от Българска социалистическа партия към някой претендент, за който ще се приказват, че в случай че е сполучлив, е техен. А в случай че не е сполучлив, да бягат като демон от тамян ", сподели още Борисов.

"Няма да почна да изреждам какво е направено през последните 10 години за София. Няма дори да стартирам с метрото. Спомнете си рецесията с боклука. Вижте по какъв начин парковете наподобяват в този момент, по рано нямаше даже един фонтан.

Да не приказваме за тапите на Лъвов мост, на Кулата. Сега целия трафик от Белград и Солун минава по тангентите. Помните ли раздрънканите трамваи. София е град, в който на процедура няма безработица ", сподели още Бойко Борисов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР