Премиерът Бойко Борисов заяви, че са подадени оферти за най-добрите

...
Премиерът Бойко Борисов заяви, че са подадени оферти за най-добрите
Коментари Харесай

Борисов за изтребителите: Аз държа да са нови

Премиерът Бойко Борисов съобщи, че са подадени предложения за най-хубавите изтребители, само че той държи армията ни да се оборудва с нови машини.
 Купуваме нови F16, F18 и Грипен или втора употреба Юрофайтър  Покупката на нови изтребители - двойно по-скъпо и с по-малко съперници  Герджиков остави на Борисов да води договарянията за нови изтребители
„ Аз държа да са нови. Помолил съм Каракачанов да предложения и летците от " Граф Игнатиево ", бойните ни водачи, също да вземат участие, да вземат участие, да гледат, тъй като в крайя на крайщата, първо те са най-хубавите специалисти, тъй като летят на тези самолети, знаят защо ще се бият или в случай че стане война, какво ще вършат и не на последно място - те ще летят на тях “, сподели Борисов, представен от БНР.

Вчера стана ясно, че Съединени американски щати оферират изтребители Ф-18 и Ф-16, Швеция - " Грипен " и Италия - " Юрофайтър ". Всички, без италианската оферта, са за нови машини.

Борисов разяснява и митингите на майки на деца с увреждания. Той е безапелационен, че държавното управление е поело ангажимент към тях и той ще бъде изпълнен.

Той прикани обществения министър, майките, представителните организации и омбудсмана да се схванат, по какъв начин ще се разпределят обещаните 150 милиона лв. в допълнение и не одобри упрека, че би трябвало да поеме отговорност за това,че няма действителна промяна.

„ Всеки ден са се събирали, всеки има своето мнение, само че наподобява е най-лесно да кажеш: " Бойко да дава отговор ". Да, аз си давам отговор. И това, което съм поел като ангажимент - да гледат трите закона и да имат 150 милиона повече. Всяка година оттук насетне, в това число и тази съм го поел като ангажимент, и в случай че го няма, макар че не всички съдружни сътрудници са съгласни, тогава могат да кажат: " Борисов ни излъга ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР