Премиерът Бойко Борисов ще посети ГКПП Малко Търново“. Това съобщиха

...
Премиерът Бойко Борисов ще посети ГКПП Малко Търново“. Това съобщиха
Коментари Харесай

Часове след като арестуваха Очите в Истанбул, Борисов отива в опасна близост до него

Премиерът Бойко Борисов ще посети Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Малко Търново “. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. 

В 12.30 часа министър-председателят Бойко Борисов и шефът на Групово дело „ Гранична полиция “ гл. комисар Светлан Кичиков ще бъдат на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Малко Търново “.

Новината за визитата на премиера идва директно откакто се разбра, че  в Турция е арестуван Димитър Желязков – Митьо Очите.  Той е  арестуван нощес, към 3 часа в хотелската си стая в Истанбул .

За Желязков бе пусната Червена бюлетина на „ Интерпол “, откакто той се измъкна преди да бъде закопчан при солидна акция на полицията.

По време на интервенцията бяха арестувани 19 души, само че Очите съумя да се изплъзне. Според Спецпрокуратурата част от ОПГ-то са знакови фигури като Йордан Въчев-Ларша, Радослав Николов-Рачо и общински консултант от Несебър. На Митьо беше повдигнато задочно обвиняване за присъединяване в тайфа за палежи, рекет, изнудване, побои и други. Още 8 индивида от арестуваните получиха такива обвинявания.

Още през вчерашния ден министър председателят Бойко Борисов отсече, че Димитър Желязков ще бъде заловен. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР