Премиерът Бойко Борисов се срещна с учени от Българската академия

...
Премиерът Бойко Борисов се срещна с учени от Българската академия
Коментари Харесай

Борисов благодари на учените от БАН, които изготвят сценарии за коронавируса у нас

Премиерът Бойко Борисов се срещна с учени от Българската академия на науките (БАН).

Той благодари на представителите на научните среди у нас, които подкрепят работата на Националния действен щаб против разпространяването на ковид у нас.
Учен от Българска академия на науките: Ако се съблюдава карантината, до три месеца ще се оправим с рецесията с COVID-19 Доказаните случаи на ковид у нас към този момент са 94, жертвите са три
„ Много съм признателен на професорите от Българска академия на науките, които подкрепят работата на Националния действен щаб. Те ни дават калкулации на база подадените данни от другите страни. Така те изготвят сюжети за развиване на обстановката в България. На база на техните разбори Щабът може да взима по-точни решения и да се реши дали да се продължи със стягането на ограниченията “, сподели Борисов.



На срещата участваха и вицепремиерът Томислав Дончев, шефът на Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ – Министерство на вътрешните работи комисар Никола Николов и ръководителят на Националния действен щаб ген. Венцислав Мутафчийски.

Коронавирусът и България Министерство на вътрешните работи открива броят на непознатите туристи по хотелите у нас поради COVID-19 Още две заводи у нас започват производството на защитни костюми Установени са контактните лица на пациента с COVID-19 във Велико Търново Кукушева: Обмисляме да предложим да се замразят промоциите в комерсиалните обекти Извънредни ограничения в ромската квартал " Кармен " на Казанлък Мария Габриел: Първите проби на ваксина против ковид евентуално ще са през юни Първи случай на инфектиран с ковид в Бургас Атанас Мангъров: Маските и ръкавиците не правят никаква работа Дезинфекцират завода в Димитровград с препарати, които не дават отговор на условията Два хипотетични случая на ковид в Елин Пелин Трета жертва на ковид у нас Нови 11 случая на COVID-19 у нас от през вчерашния ден, броят на инфектираните към този момент е 92 Добрият образец: Млад аптекар от Созопол непринудено се изолира от съпругата и дъщеричката си Хиляди под обсада: Квартали на Нова Загора, Сливен и Казанлък с пропускателен режим Първи ден на карантина в Банско: Български туристи са блокирани в града (ОБЗОР) Нови нарушавания на карантината през последното денонощие Ивайло Пенчев: Ако и други купят апарати за изкуствено дишане, няма да има оставени без помощ Започнаха да транспортират проведено туристите от Банско към летището Още 45 души са под карантина в Ловешка област Нарушения на наложителната карантина в Бургас и Бяла Черква
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР