Премиерът Бойко Борисов призова за повече сдържаност в политическите изказвания.

...
Премиерът Бойко Борисов призова за повече сдържаност в политическите изказвания.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Моят призив към политиците е да си мерят повече думите

Премиерът Бойко Борисов прикани за повече въздържаност в политическите изявления. Коментарът си той направи във връзка абсурда с министъра на културата Боил Банов и изнесените от Елена Йончева записи. По думите му, такава борба пречи и самият той не желае да се включва в нея.

Стара Загора
Бойко Борисов - министър-председател: " Моят апел по принцип към политиците е да си мерят всичките повече думите. Ако тая борба не се спре, ще пречи на всеки един, който победи на изборите по-късно. Така, че аз не се въвеждам въобще в тази тематика. Хората чакат всеки ден да им се дават нови и нови неща, които да ги употребяват - учебни заведения, детски градини, инфраструктура, просвета - всичко останало. Оставям на другите, който желае да се заяжда, да прави компромати, ние всички избори сме ги минали в такава обстановка. Плащат на 50 души, излизат, викат, само че дано да покажат те какво са създали през годините. "
Министър-председателят Бойко Борисов откри през днешния ден в Стара Загора предварително изцяло реконструирания надлез над жп линията в града. Изпълнението на обекта свързва центъра с индустриалната зона и улеснява достъпа на коли към Стара Загора и от нея в посока автомагистрала " Тракия " и се покачва комфорта при придвижване.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР