Премиерът Бойко Борисов пристигна тази сутрин с правителствен хеликоптер в

...
Премиерът Бойко Борисов пристигна тази сутрин с правителствен хеликоптер в
Коментари Харесай

Ето защо премиерът Борисов не е в София на 6 май

Премиерът Бойко Борисов дойде тази заран с държавен хеликоптер в Света гора, където ще взе участие в обичайното честване на празника на манастир „ Св. вмч. Георги Зограф”.

Машината кацна на състезателен терен и идването на премиера беше следено с удивление от трениращите наоколо деца. Борисов им помаха за привет.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ПОСЕЩЕНИЕТО НА БОРИСОВ В СВЕТА ГОРА

В рамките на визитата си той ще се срещне с духовното управление на Света гора и ще участва на литургията и литийното шествие за 6 май – Гергьовден.

На празника ще бъде намерено и Южното манастирско крило, за чието възобновяване българското държавно управление даде 940 000 лв. през предходната година.

Последни тренировки преди военния церемониал за Деня на храбростта

1200 военни участваха в тържествения церемониал в София

Хиляди гледаха зрелищния боен церемониал на Гергьовден

Премиерът беше поканен като посетител на обичайния храмов празник от игумена на светата обител Амвросий през декември, когато държавното управление отпусна сумата за довършително-ремонтните действия и построяването на връзките в южното крило на манастира. Със средствата е осъществена цялостна реорганизация.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР