Премиерът Бойко Борисов поздрави българите за националния празник - Трети

...
Премиерът Бойко Борисов поздрави българите за националния празник - Трети
Коментари Харесай

За дипломация, мъдрост и съзидателност призова Борисов на националния празник

Премиерът Бойко Борисов поздрави българите за националния празник - Трети март, в обществената мрежа Facebook.

Отбелязваме 142-та годишнина от Освобождението на Отечеството и почитаме паметта на всички герои, дали живота си за свободата на България , написа министър председателят.

По думите му и през днешния ден продължаваме да следваме техния завет, че нашето място е измежду развитите демократични страни като горда и свободна нация .
 Румен Радев се надява хората да не се поддават на операции за ковид
Румен Радев се надява хората да не се поддават на операции за ковид

Управляващите да мислят за здравето на българите, прикани президентът

Ето и текста на неговия привет:

" Подвигът на Шипка е ослепителен български знак и той вечно остава в паметта и сърцата ни. Той ни дава кураж да се оправяме с днешните провокации, за които повече от всеки път са нужни дипломация и съгласие, мъдрост и разсъдък, съзидателност и такт . Оптимист съм, че народът ни е обединен и дружно ще продължим всеки ден да работим за просперитета на България. Вярвам, че родолюбието ни сплотява повече от всичко и ни пази от всевъзможни опити за разделяне на българското общество.

България през днешния ден не води война с никого. Нищо от предишното не е забравено, само че би трябвало да работим, с цел да не се повтори . Не единствено тъй като българските опълченци са подсигурили с живота си нашата независимост, само че и тъй като близо век и половина по-късно, националната ни идея остава благополучието на България. Отговорността ни за бъдещите генерации ни задължава да се държим почтено, да бъдем виновни и да помним, че нищо безплатно не сме получили, а е необходим доста труд и неизменност, с цел да пребъде нашето Отечество " , написа министър председателят и приключва с: " Честит празник! "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР