Премиерът акад. Николай Денков обяви, че ако процесите не вървят,

...
Премиерът акад. Николай Денков обяви, че ако процесите не вървят,
Коментари Харесай

Премиерът е готов да си подаде оставката, ако нещата не вървят

Премиерът акад. Николай Денков разгласи, че в случай че процесите не вървят , ще си подаде оставката , както и огромна част от министрите, които са влезнали в този Министерски съвет, с цел да си свършат работата. Той направи изявлението си след напрежението сред ГЕРБ и „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ /ПП-ДБ/.

„ Оптимист съм, че двете парламентарни групи ще намерят метод да формулират механизъм, по който да се вземат решения в Народното събрание “, сподели още министър-председателят, представен от „ Dnes.bg “.

И двете страни са създали доста взаимни отстъпки , счита акад. Денков. По думите му управническата стратегия е на финала и се планува идната седмица да бъде показана. Премиерът отхвърли изказванията на ГЕРБ, че решенията на държавното управление зависели единствено от „ Продължаваме Промяната “ /ПП/. Той разкри, че при избора на министри и при подготвянето на управническата стратегия, ГЕРБ са взели участие на най-високо равнище.

„ Твърдението, че в кабинета няма техни заместник-министри е меко казано пресилено. Ако не беше подобен процесът от дълго време да съм назначил всички заместник-министри и регионални шефове, тъй като химикалката е в мен “ , добави той.

Според него съществуват 2 метода да се взимат управнически решения – единият е посредством лобизъм, а другият е положителен – да се преодолее този метод на ръководство е да се стъпи на ясни разбори и решенията да се вземат по този начин, че средствата да се употребяват допустимо най-ефективно.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР