Премиера в обновения Сатиричен. Дебютният игрален филм на Надежда Косева

...
Премиера в обновения Сатиричен. Дебютният игрален филм на Надежда Косева
Коментари Харесай

АРТ щрихи с Галя Крайчовска

Премиера в актуализирания Сатиричен. Дебютният игрален филм на Надежда Косева - " Ирина " е включен в състезанието на Варшавския фестивал. Утре в Дома на киното е премиерата на „ Градината на Пресвета Богородица ”. От понеделник Сливница още веднъж е хазаин на Европейския фестивал на пътуващия спектакъл.

Сатиричният спектакъл стартира новия сезон с освежен салон и разширено пространство към седалките. Комфортът ще е цялостен, усмивките ни чакат. Утре стартират с министър председателите - с историята за двете невероятни момчета Хъкълбери Фин и Том Сойер, режисура на Димитър Еленов.
Дебютният игрален филм на Надежда Косева - " Ирина " е включен състезанието на Варшявския фестивал. Стискаме палци!
Утре в Дома на киното е премиерата на „ Градината на Пресвета Богородица ”.
Режисьорът Борислав Павлов ни води на място, на което времето тече по друг метод, а мнозина го считат за най-святото на земята. Място, на което молитвата не е серпантина повече от 1000 години, а земята е обещана на Божията майка. " Градината на Пресвета Богородица " надниква в живота на единствения български манастир на полуострова - " Св. Вмчк. Георги Победоносец ". Премиерата е в Дома на киното, в неделя, в програмата на фестивала „ Sofia Biting Docs “.
От понеделник Сливница още веднъж е хазаин на Европейския фестивал на пътуващия спектакъл.
„ Пето деяние “ - режисура на Народен спектакъл “Антон Панов ”, Македония - ще открие феста. Спектакли от Чехия, Германия, Сърбия, Словакия и България ще покажат пъстрото лице на театъра от остарелия континент. За първи път ще има и дневни представления за дребните фенове. Юрай Бенчик - артист в Цирк дьо Солей и учител идва със специфична интерактивна стратегия - с доста усмивки. А от Германия чакаме " Симон и Бартушка ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР