Прелестната 22-годишна Ася Бранч стана новата носителка на титлата Мис

...
Прелестната 22-годишна Ася Бранч стана новата носителка на титлата Мис
Коментари Харесай

ВИДЕО: Стига с Тръмп и Байдън, вижте каква екзотична черна пантера стана Мис САЩ 2020

Прелестната 22-годишна Ася Бранч стана новата носителка на купата Мис Съединени американски щати 2020. Красавицата успя да изпревари състезателки от 49 други щати и окръг Колумбия на блестяща гала, състояла се в Мемфис, Тенеси. Предварителен кръг на състезанието се организира на 6 ноември от сцена в Грейсленд – дома-музей на починалата музикална легенда Елвис Пресли. Претендентките носиха рокли от Sherri Hill и бански костюми от две елементи на SwimOutlet.



През 2018 година, новата Мис Съединени американски щати става първата чернокожа Мис Мисисипи. Сега го прави за повторно, като сграбчва и националната купа. Освен състезанието „ Мис Мисисипи “, тя е печелила и конкуренцията за най-красива студентка на 2018 в Университета в Мисисипи. Бранч впечатлява журито с екзотичната си хубост и изваяната си фигура. За разлика от състезанието Мис Америка, където кръгът по бански беше отстранен поради обвинявания в сексизъм, при Мис Съединени американски щати участничките са задължени да преминат пред журито и по бански.

Ася е родена на 5 май 1998 година. Тя е запалена по горещи политически тематики. Например по какъв начин разграничената американска нация може да откри път към излекуване. Как може да се върне вярата в държавното управление и в медиите. По нейно мнение законите би трябвало да са по-либерални и американците да са свободни да имат огнестрелно оръжие за самоотбрана - право, обезпечено им от Втората корекция на конституцията. Ася прецизира, че в родния Мисисипи е отраснала с оръжия към себе си и още от дребна знае по какъв начин да зареди, насочи и стреля с пушка. Тя е безапелационна, че сходно образование би трябвало да е налично за всяко американско дете.

Посветена е на работата си по промяната в пандизите. След като е спечелила състезанието Мис Мисисипи, Ася е декларирала на почитателите си в Instagram, че счита да оказва помощ на децата в риск, както и на пандизчиите. Тя разкри: „ Израснах като дете на родител пандизчия. От финансовите и прочувствените компликации, с които се сблъсках, се научих да превъзмогвам трудностите по пътя си. Научих се какъв брой несправедлива е нашата правосъдна система. Научих, че доста хора зад решетките в действителност не са за там. Научих, че систематичният расизъм в действителност в действителност съществува. Научих, че лишаването от независимост е споделена фамилна присъда. “ Красавицата си има другар и той не е негър, даже е рус и широкоплещест красавец със сини очи! Освен това тя е притежател на две кучета – Джонас и Титан, с които постоянно споделя фотоси в Instagram.

Ася се погрижи да гласоподава в президентските избори през 2020 година Тя показа фотография в Instagram на 12 октомври, на която изпраща по пощата своята бюлетина от дребния си град Боунсвил в северната част на Мисисипи. Предстои и изява на състезанието Мис Вселена.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР