Прекрасно е, че в Народното събрание парламентарните групи открито се

...
Прекрасно е, че в Народното събрание парламентарните групи открито се
Коментари Харесай

Борисов: Трябва да се състави кабинет с кратък мандат

" Прекрасно е, че в Народното събрание парламентарните групи намерено се срещат и беседват по тематиката бюджет ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, представен от БГНЕС.

„ Спокойно можем да желаяме от президента Румен Радев да отвори тематиката за бюджета, само че преди този момент бюджетната, обществената и правната комисии би трябвало да кажат с какви пари се разполага. Убеден съм, че можем да стигнем до 20-40 точки по другите тематики. Обикновено този диалог се води вътре в залата на Народното събрание, а другояче в този момент се води в зала „ Изток “. И двете стават “, сподели Борисов.

Той разяснява и съставянето на държавно управление.

„ Трябва да се благодари на президента Радев, че демонстрира мъдрост да сформира държавно управление и да свикнем всички с резултатите от изборите, да се почистим от егото и обвиняванията и въз основата на един документ – декларация или стратегия, да се направи държавно управление с къс мандат до лятото, локалните избори или Х месеци. Да мине зимата, да имаме парламент по време на войната. Толкова добре работещ парламент с толкоз болшинства не сме имали “, уточни още водачът на ГЕРБ.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР