Прекъсването на Северен поток е предвестник на общоевропейска войнаДебатът между

...
Прекъсването на Северен поток е предвестник на общоевропейска войнаДебатът между
Коментари Харесай

Мая Манолова: ГЕРБ и посолските партии са на една стъпка да въвлекат България във война

Прекъсването на „ Северен поток ” е предвестител на общоевропейска война

Дебатът сред огромните партии е цялостна бутафория. Прах в очите на хората. Утре ще се прегърнат, тъкмо по този начин както се прегърнаха за Македония. Визирам „ Продължаваме промяната ”, ГЕРБ и Движение за права и свободи. Отново огромните партии ще излъжат гласоподавателите. ГЕРБ и посолските партии са на една стъпка да въвлекат България във война. Прекъсването на „ Северен поток ” е предвестител на общоевропейска война. В неделя би трябвало да кажем „ не ” на войнолюбците ”. Това разяснява Мая Манолова от „ Изправи се, България ”, в ефира на предаването „ Твоят ден ” по.

Манолова съобщи, че нейната групировка е изрично за незабавни мирни договаряния.

„ Изправи се, България ” е зад мира и против войната. Категорично. България я чака тежка есен и зима. Българските семейства са уплашени по какъв начин ще оцелеят. Желанието да се угоди на европейските бюрократи докара до 30% по-скъп газ. Само ние се отказахме от доставките от „ Газпром ”. Никоя друга страна не го направи. Гърция, Италия, Германия се съгласиха да заплащат в рубли. Цяла Европа се съгласи ”.

„ Днес ще бъдем пред Министерство на енергетиката на митинг в 16.00 часа. Идеята за свободен пазар на тока е неуместна. Нашите ограничения са във връзка с тока цялото вътрешно ползване да става на контролиран пазар. Свободно да се търгува единствено токът, който е за експорт. Нашият избавителен проект включва таван на цените на питателните артикули и фрапантно повишение на приходите на хората. Предлагаме минимална работна заплата 1260 лв., колкото е издръжката на живот ”, сподели Манолова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР