Прекарваме по-голямата част от живота си (около една трета от

...
Прекарваме по-голямата част от живота си (около една трета от
Коментари Харесай

Какво се случва с тялото, ако НЕ си сменяте чаршафите

Прекарваме по-голямата част от живота си (около една трета от него) в сън. И до момента в който спим в леглата си, остатъчните материали като себум, кожни кафези и нечистотия могат да останат по чаршафите. Но знаете ли какво се случва, в случай че не ги сменяте задоволително постоянно?
1. Започват да ви излизат пъпки
 Ето по какъв начин би трябвало да сгъвате чаршаф с ластик (ВИДЕО) Ето по какъв начин би трябвало да сгъвате чаршаф с ластик (ВИДЕО)
Сгъването на чаршаф с ластик меко казано може да бъде изнервящо, изключително когато би трябвало да спестите място в шкафа за спално долни дрехи. Време...
Забелязали ли сте повече пъпки по кожата си, или пък “гъша кожа ”? Шансовете, че калъфката ви е мръсна, са много огромни! Ежедневната приложимост може да докара до струпване на мъртва кожа, себум и бактерии и да аргументи задръстване на порите, което води до акне. Извънредното зачервяване също може да е поради бактерии.
2. Алергия от акари
Кихате ли повече в последно време? А сърби ли ви кожата през нощта? Причините за алергия могат да варират от полени и прахуляк до същински акари, живеещи в чаршафите ви. Макар и микроскопични, те могат да причинят съществени вреди като астма.

 Какъв цвят би трябвало да бъде спалното долни дрехи? Какъв цвят би трябвало да бъде спалното долни дрехи?
Цветът на спалното долни дрехи е от значително значение за хармонията в спалнята. Цветовете, които ни заобикалят, въздействат мощно върху човешкат...
3. Сърбящ скалп
Топлите и влажни калъфки за възглавници могат да бъдат превъзходен дом за гъбички, известни като дерматофити. Тези гъбички предизвикват сърбящи плешиви петна по скалпа - трихофития. Въпреки че можете елементарно да потърсите лекуване от медицински експерти, предварителната защита е от основно значение.
4. Конюктивит
Ако сте имали конюнктивит, прочут също като розово око, чаршафите ви сигурно са компрометирани. Това се дължи на бактериите, присъстващи в калъфките за възглавници.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР