Прекарах коронавируса преди повече от месец. Това признание направи икономистът

...
Прекарах коронавируса преди повече от месец. Това признание направи икономистът
Коментари Харесай

Каролев: Прекарах COVID-19

Прекарах ковид преди повече от месец. Това самопризнание направи икономистът Владимир Каролев пред малкия екран на Слави Трифонов " 7/8 ".
Съгласно описа на Каролев, той е имал температура т.е. не е изкарал чак толкоз леко. Икономистът обаче посочи, че е обърнал внимание в точния момент на здравословното си положение и не е подценил обстановката, което му е помогнало. " Ако бях го пренебрегнал това нещо и бях развил двустранна пневмония, можеше да има затруднения ", добави Каролев, представен от в. " ".
 Каролев стана името на правораздаването Каролев стана името на правораздаването
Преди време Любен Дилов-син беше споделил, че сме толкоз малко в тази страна, та дори за ролята на селския глупак се сменяме. И в лавинит...
Припомняме, че тъкмо поради ограниченията против ковид. Той се снабди с поради случката.
Освен ограниченията за разграничаване, миене на ръце и възрастните хора да са с маски, не вижда за какво би трябвало да се лимитира стопанската система у нас повече, счита Каролев. " Прогнозирам, че ще има стопански спад в България през третото тримесечие на тази година, тъй като това лято нямахме интернационален туризъм. Големите хотели са затворени, има доста хора в дребните хотели, само че те не вършат туризъм, както доста хора в огромните хотели ", сподели още Владимир Каролев.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР