Преживяхте много напоследък и фактът, че сте стигнали дотук, говори

...
Преживяхте много напоследък и фактът, че сте стигнали дотук, говори
Коментари Харесай

Тази седмица ще бъде истинско предизвикателство за тези 3 зодии, но ще им донесе и някои важни уроци

Преживяхте доста в последно време и фактът, че сте стигнали дотук, приказва доста за вашата мощ и какво сте способни да постигнете. Намираме се в, който е сериозна инспекция на действителността. Сатурн – планетата на кармата и следствията, прибавя още напън към вашата обстановка и ви принуждава да се справите с зародилите проблеми.

Въпреки това, прекосяването към другата страна ще бъде мотив за горделивост. Тъй като Марс – планетата на упоритостта и жизнеността, образува тригон с новаторския и самостоятелен Уран, ще ви насърчи да преследвате нещо толкоз вълнуващо, че да го почувствате като електричество, което тече във вените ви. Уран подценява разпоредбите, предпочитайки да прави нещата по собствен личен метод. намерете смелостта да обърнете разпоредбите с главата надолу и вместо тях да измислите свои лични.

До 11 февруари може да почувствате, че нещо като че ли би трябвало да се утежни, преди да се оправи. Тъй като Меркурий – планетата на връзката и когнитивните функционалности, сплотява силите си с трансформиращия Плутон, може да се примирите с нещо, което от дълго време е минало периода си на валидност. Животът е безконечен цикъл на надрастване на предходните условия и приемане на новите. Въпреки това, от време на време имате потребност от подтик в вярната посока, изключително в случай че сте се задържали в предишното и бягате в кръг.

Толкова доста ви чака от другата страна на всичко, на което към момента държите. И в случай че сте един от следните зодиакални знаци, имате още по-голям тласък да продължите напред, без значение какво стои на пътя ви.

 годишен 2022 iStock/Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР