Прехвърлянето на танкове западно производство в Украйна няма да помогне

...
Прехвърлянето на танкове западно производство в Украйна няма да помогне
Коментари Харесай

The Guardian: Изпращането на танкове в Украйна доказва участието на Запада във войната с Русия

Прехвърлянето на танкове западно произвеждане в Украйна няма да помогне за допустимо най-скорошното преустановяване на спора

Доставката на танкове в Украйна прави явно присъединяване на Запада във войната против Русия и слага ориста на управляващите в Киев според от Съединени американски щати, разясняват в редакцията на английския вестник The Guardian, съобщи.

Прехвърлянето на танкове западно произвеждане в Украйна няма да помогне за допустимо най-скорошното преустановяване на спора, в това число тъй като ще ѝ бъдат предадени единствено към 100 бойни машини, които надали ще са задоволителни за победа над Руската федерация. Освен това те ще бъдат отправени на фронта едвам след няколко месеца. В публикацията се акцентира, че украинските войски не могат да се смятат в цялостния смисъл на думата " марионетки, настоящи в полза на Запада “, само че доставката на танкове демонстрира, че спорът е минал в стадия на " война на Запада против Руската федерация “.

В сряда държавното управление на Федерална Република Германия удостовери, че ще изпрати на Украйна 14 танка Leopard 2 от запасите на Бундесвера и ще издаде позволения за реекспорт на танкове немско произвеждане от други страни. Според министъра на защитата на Германия Борис Писториус първите Leopard може да бъдат доставени в Украйна след към три до четири месеца.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън на собствен ред разгласи, че Вашингтон ще изпрати 31 танка Abrams на Украйна. По-рано английският министър председател Риши Сунак също увери, че Лондон ще изпрати в Украйна 14 танка Challenger 2, 200 други бронирани машини, спомагателни артилерийски муниции и разнообразни типове ракети.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР