Преговорите за мач за световната титла между Кубрат Пулев и

...
Преговорите за мач за световната титла между Кубрат Пулев и
Коментари Харесай

Преговорите между Пулев и Джошуа продължават, Саудитска Арабия също е вариант

Преговорите за мач за международната купа сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа не престават, заяви мениджърът на българина Ивайло Гоцев пред " Дневник ".

По-рано Би Ти Ви заяви, че е реализирано съглашение и мачът ще е в Истанбул през май. Новината беше споделена и в формалната фейсбук страница на българския боксьор.

Гоцев съобщи от Истанбул, че мачът към момента не е доказан. Той уточни, че договаряния се водят както с Турция, по този начин и със Саудитска Арабия, където през декември Джошуа се върна на международния връх след победа против Анди Руис.

Преди седмици мениджърът на Джошуа Еди Хърн уточни като вид стадиона на футболния " Тотнъм " в Лондон.



Кубрат Пулев е формален кандидат на Международната федерация по бокс (IBF). Той стига до трета опция да се бие за международната тила.

" Смятам, че съм се развил чудесно, щом съм на това равнище да съм номер едно в света. Остава последният връх на планината, т.е. най-стръмното и най-трудното, което в действителност може и да се окаже най-лесното ", сподели Пулев в изявление за " Дневник " преди месец.

Преди малко повече от пет години българинът загуби от Владимир Кличко. През 2017 година Пулев имаше проведен мач с Джошуа, само че се отдръпна поради травма.

Фотогалерия: Кубрат Пулев и Антъни Джошуа лице в лице >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР