Преговорите между Украйна и Русия няма да успея. Много международни

...
Преговорите между Украйна и Русия няма да успея. Много международни
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Трябва незабавна депутинизация у нас, а Борисов да отиде да си вземе кученцето от Путин

Преговорите сред Украйна и Русия няма да съумея. Много интернационалните специалисти считат, че тази война ще става все по-грозна и че би трябвало да се подготвим за най-лошото. Това показа в утринния блок на Нова телевизия някогашният министър на защитата Бойко Ноев.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1614
Той добави, че в света следва развой на депутинизация.

Ние би трябвало да помогнем на съветския народ за путинизацията, само че това е дълготрайна задача. По-важното е да стартира този развой и у нас най-сетне. Това значи и битка с мафията в България, защото мафията е в основата на путинизма в България, разяснява Ноев.

Той предложи на Народното събрание да излъчи комисия, която да проверява съветските специфични служби у нас и по-конкретно взривовете преди години и отравянето на Емилиян Гебрев.

Българската прокуратурата под управлението на Цацаров и Гешев е прикривала и е попречила следствието на тези закононарушения. Гешев е един от проводниците на путинизма в България. Но с изключение на него, има и някогашни министри, които сега са депутати и които също са прикривали следствията и не са сътрудничили на английските служби, разяснява още някогашния боен министър.

По тематиката с последния шпионски скандал у нас Ноев уточни, че хванатият бригаден военачалник Валентин Цанков е прочут като " Вальо Шпионина ".

Ноев още веднъж се върна на събитията в Украйна и акцентира, че това не е война сред два народа, а експанзия на режима на Путин против украинския народ.

Борисов в този момент да отиде да си вземе кученцето от Путин, когато преди време кършеше кръст и се продаваше на Путин за една тръба, съобщи още той.

По думите му България е длъжна да помогне на Украйна във войната против Русия освен с даването на филантропична помощ, само че и с оръжие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР