Преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ вероятно ще продължат и днес,

...
Преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ вероятно ще продължат и днес,
Коментари Харесай

Разговорите в парламента продължават, ДПС са оптимисти, че ще има правителство

Преговорите сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ евентуално ще продължат и през днешния ден, стана ясно от мнения на политици на влизане в Народното събрание.

" Дискусиите не престават, благодаря ви ", бяха късите думи на Кирил Петков.

Движение за права и свободи чака договарящите групи на двете огромни партии да се схванат, уточни депутатът Хамид Хамид.



" Надяваме се да схванат, нямаме потребност от нови избори сега. Аз съм оптимист, че ще има държавно управление – нека да е с първия мандат "

Не е добре за страната да има избори, сподели Ивайло Мирчев от Демократична България и добави, че ще разясняват, " когато има какво да се разяснява ".



Депутатът от ПП-ДБ Даниел Лорер , че не може да се има доверие на Мария Габриел.



" Много се надявам на политическа мъдрост, тъй като бъдещето на България е по-важно от всички ни. Още през вчерашния ден разясних въпроса с подаването на кабинет, който не е координиран с половината министри в него. Това касае бъдещето на България и ясно споделих нашето мнение, че няма по какъв начин да подкрепим претендент за министър председател, който подава кабинет, който не желае да работи по този метод. Настояваме да има кабинет, който може да работи за България ".


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР