Процесът е отворен, диалогът продължава и аз се надявам да

...
Процесът е отворен, диалогът продължава и аз се надявам да
Коментари Харесай

Най-нормално е да има мярка за въздействие срещу Нинова, заяви Атанас Зафиров

" Процесът е отворен, разговорът продължава и аз се надявам да сме повече от 20 обединения на идните избори ", съобщи в " Денят стартира в неделя " Атанас Зафиров - краткотраен ръководител на Българска социалистическа партия. Изрази вяра в тях да се включат всички разпознаваеми политически субекти от лявото пространство.

Като открита форма на бойкот дефинира държанието на Корнелия Нинова и част на хората към нея.

" Много ми се желае тази тематика към този момент да е завършила в Българска социалистическа партия. Няма проблем в Българска социалистическа партия и няма хора, с които желаеме да се разделяме. Но това медийно говорене за това по какъв начин в Българска социалистическа партия се е случил някакъв прелом, по какъв начин някаква група от хора желали да обсебят партията и да я тласнат в някаква неправилна посока, демонстрира, че има хора, които не желаят това обединяване да се случи ".

Уточни, визирайки Корнелия Нинова, че когато има сходно държание " най-нормалното е да има някаква мярка за влияние, защото сходни дейности основават ужас ". Субсидията на Българска социалистическа партия сега е спряна поради правосъдно дело, което пречи на партията да извършва естествените си административни функционалности.

" Упорито се говореше, че Българска социалистическа партия се разтапя, претапя, обезличава - няма такова нещо. Крайната класификация на листите ще се случи в Националния съвет на Българска социалистическа партия, където той ще бъде финализиран ".

По думите му Корнелия Нинова не може да бъде претендент за народен представител поради уставните ограничавания, които самата Нинова наложи. Изрази предпочитание в листите да бъдат включени нови, млади лица, които да покажат нещо ново в партията и по този метод да покажат, че схващат " повика за смяна на обществото ".

За напрежението към вътрешния министър Калин Стоянов, Зафиров съобщи, че по време на консултациите при президента против кандидатурата на вътрешния министър имаше обструкции от страна на разнообразни политически сили.

" Българска социалистическа партия не се меси в подредбата на служебния кабинет ".

Атанас Зафиров направи и конкретизиране, с цел да стане ясно на всички, че кандидатурата на длъжностен министър председател не идва от Българска социалистическа партия. За идните избори изрази вяра да има необятен обществен спор, включително сред политическите водачи, с цел да излязат да гласоподават колкото се може повече хора.

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР