Прегазената край Бургас Юлия Атанасова е направила зловещо предсказание за

...
Прегазената край Бургас Юлия Атанасова е направила зловещо предсказание за
Коментари Харесай

Трагедия: Прегазената край Бургас Юлия направила зловещо предсказание за смъртта си с надгробна плоча

Прегазената край Бургас Юлия Атанасова е направила злокобно предсказване за гибелта си.

Тя е разгласила фотография на профила си във Facebook от известна игра в обществените мрежи.

На въпроса по кое време и от какво ще умрете съгласно името си, Юлия е получила отговор, че това ще стане на 7 август 2067 година, откакто бъде изядена от зомбита.



"Ейййй, фантазията ми ще се сбъдне! Да стана очевидец на зомби апокалипсис ", написа на 23 декември 2019 година Юлия, без да знае, че й остават едвам няколко месеца живот, преди да загине неуместно.

На 26 юли 2020 година младата жена се качва на такси. По пътя към къмпинг Арапя, където е отседнала с другари, тя споделя, че желае да слезе.

И точно тогава става съдбовния конфликт. Юлия е пометена първо от един автомобил, водачът на който бяга от мястото на престъплението, след което и от втори. Този път лидерът остава на място и самичък подава сигнал в полицията за произшествието.

В обществените мрежи се появиха версии на другари на Юлия, съгласно които тя се принудила да слезе от таксито, откакто видяла, че той я вози на "тарифа за чужденци " и единствено за няколко километра е натрупала сметка от над 100 лв..

Пълна тайнственост обгръща самоличността на първия водач. Появиха се даже изказвания, че той е баровец или някое мамино синче на известни родители и по тази причина самоличността му се прикрива.

И досега полицията няма данни за него. След като прегледали запис от камерите, служителите на реда открили, че автомобилът е сив килнат, капакът му бил килнат. Станало ясно и, че колата се е движела с висока скорост, по тази причина и камерите не съумели да уловят и разчетат регистрационния номер на автомобила.

Междувременно околните ѝ са поискали информация за хода на следствието. Отговор към този момент няма.

Приятелите на Юлия не престават да скърбят след нелепата й кончина. От профила на младата жена във Facebook се вижда, че тя е била цялостна с живот и постоянно усмихната.






Кадри засичат нейни мигове от скок с парашут, безчет вечери с другари, миг, в който свири на китара или пък е в обятията на втория си мъж.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР