Предводителят на Лудогорец – Ивайло Петев, беше изключително тъжен след

...
Предводителят на Лудогорец – Ивайло Петев, беше изключително тъжен след
Коментари Харесай

Петев: Ако аз съм проблемът на българския футбол, мога още утре да си тръгна

Предводителят на Лудогорец – Ивайло Петев, беше извънредно печален след отпадането на „ орлите “ във втория квалфикационен кръг на Шампионска лига от Олимпия Любляна. Петев регистрира грешките на разградчани в хода на цялата елиминация.

„ Изтървахме дузпа в 90-ата минута и Господ е споделил, че не би трябвало да продължим напред. Ние позволихме те да са по-комбинативни. Отбор като нашият да отвори по този начин мача и да допусне преимуществото на противника, то тук ние сме си отговорни. Никой не ни е отговорен “.

„ Футболът е игра на неточности, проспахме центриране от тъч. В 88-а минута от корнер, целият тим е вътре, което е неприемливо. Имахме обстановка в добавеното време да изравним и да пратим мача в продължение, само че не успяхме “.

„ Не мога да отговоря на този въпрос “, сподели Петев за неговото бъдеще.

„ Не мога аз да отговоря, има хора, които взимат тези решения, тъй че... Ако съм огромният проблем на българския футбол, мога да си потегли на следващия ден. Има проблем за пренастройка. Минорно е настроението след такова отпадане, тъй че нямаме различен избор “, заяви Петев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР