Предвижда се производството на коронавирусната ваксина да започне до края

...
Предвижда се производството на коронавирусната ваксина да започне до края
Коментари Харесай

Русия предвижда да произвежда ваксина срещу COVID-19 до края на лятото

Предвижда се производството на коронавирусната ваксина да стартира до края на лятото, сподели за РИА Новости шефът на Научноизследователския институт по епидемиология и микробиология „ Н. Ф. Гамалея “ Александър Гинцбург в Русия.
" Поставят ни такива периоди, до края на лятото, въз основа на това, което към момента би трябвало да създадем в пандемия, тъй че да се опитаме да влезем в произвеждане. За страдание, производството няма да разреши незабавно да се ваксинира огромна част от популацията на страната ни, само че уредниците в опазването на здравето подхващат невиждани старания и дейности, тъй че когато имунизацията бъде записана, допустимо най-бързо да се премине към нейната всеобща приложимост “, сподели той.
По думите на Гинцбург предклиничните проучвания завършват.
" Всичко е направено на дребни животни, изследвани са всички типове токсикология, изследвани са остра и хронична токсикология. Сега се приключват опити върху примати, т.е. върху маймуни, където, популярност богу, се получават положителни резултати както във връзка с имуногенността, по този начин и във връзка с сигурността ". добави шефът на изследователския институт.
След това се възнамерява да се подадат документи в министерството на опазването на здравето, с цел да се получи позволение за осъществяване на проби на хора. Гинцбург допуска, че зелена светлина ще получат до 15 юни и да стартират клинични изследвания върху хора.
Той означи, че процесът на асортимент на доброволци към този момент е в ход.
Самите основатели на имунизацията към този момент са си я инжектирали, сподели Гинцбург. Той призна, че и той го е сторил.
" Това не е тест. Това е самоотбрана, с цел да можем да продължим тази работа. Загубата на всеки чиновник ще забави тази работа. Като знаят какво развиват, те умишлено подхващат тази стъпка. И аз самия! Слагам си маската, тъй като по този начин би трябвало да бъде “ добави Гинцбург.
Пети ден излекуваните са повече от заболелите от COVID-19
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР