Предвидихме, че ще започнат спекулации по тази тема, заяви руският

...
Предвидихме, че ще започнат спекулации по тази тема, заяви руският
Коментари Харесай

Путин: Не възнамерявам да възстановявам Руската империя

Предвидихме, че ще стартират спекулации по тази тематика, съобщи съветският президент

"Предвидихме, че ще стартират спекулации по тази тематика - че Русия щяла да възвърне имперските си граници. Това е безусловно погрешно ", сподели президентът Владимир Путин на диалози с сътрудника си от Азербайджан Илхам Алиев в Москва, съобщи

Според него след разпадането на някогашния СССРРусия "призна всички нови геополитически действителности и интензивно работи за усилване на взаимоотношението ни с всички самостоятелни страни, зародили в постсъветското пространство ".

"Дори в остри, доста остри обстановки, като да вземем за пример уреждането на Нагорни Карабах, ние постоянно сме работили доста деликатно, изхождайки от ползите на всички страни, участващи в този развой, и постоянно сме се опитвали да реализираме взаимно допустими решения, " сподели Путин.

На незабавното съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации в нощта на 22 февруари непрекъснатият представител на Съединени американски щати Линда Томас-Грийнфийлд приказва за вероятни искания на модерна Русия към териториите, които преди този момент са били част от Руската империя, като Финландия, Беларус и други страни. "Путин желае светът да се върне обратно във времето, когато нямаше обединени народи, към времето, когато империи управляваха света. Останалата част от света обаче е напреднала от тези времена ", сподели Томас-Грийнфийлд.

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР