Предвидените за дарение за граничните пунктове с Република Северна Македония

...
Предвидените за дарение за граничните пунктове с Република Северна Македония
Коментари Харесай

Демерджиев: Предвидените за дарение за граничните пунктове с РСМ генератори ще бъдат пренасочени за Турция

Предвидените за подаяние за граничните пунктове с Република Северна Македония (РСМ) генератори ще бъдат пренасочени за подаяние на Турция, където потребността е доста по-остра, разяснява пред публицисти служебният вицепремиер и вътрешен министър Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година в Благоевград.

На журналистически въпрос за обещаните на 4 февруари генератори за трите граници с Република Северна Македония министър Демерджиев уточни, че са обезпечени, само че поради бедствието, което настъпи в Турция след мощните трусове, потребността там е по-голяма и дарението ще бъде пренасочено. 

Надявам се, че Република Северна Македония ще откри сили и средства да обезпечи граничния си надзор по-добре, сподели още министър Демерджиев и добави, че предстоят консулски съвещания, в които се надява да взе участие. „ Там ще уточним всички проблеми и в случай че можем да помогнем, ще им помогнем, само че потребността в Турция сега е доста по-остра, касае избавяне на човешки животи и считам там да отидат трите генератора “, сподели още вътрешният министър, съобщи Българска телеграфна агенция.

Генераторите за границата с РСМ бяха обещани от вицепремиера и министър на вътрешните работи на 4 февруари, когато в продължение на часове преминаването през граничните пунктове с РСМ беше прекратено поради неработеща система. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР