Предвид въведените ограничителни мерки във връзка с увеличените случаи на

...
Предвид въведените ограничителни мерки във връзка с увеличените случаи на
Коментари Харесай

Sofia Fashion Week отменя есенно-зимното си издание за 2021 - slava.bg

Предвид въведените ограничаващи ограничения по отношение на увеличените случаи на ковид в България, за интервала 7.09 – 30.10, уредниците на Sofia Fashion Week решиха да анулират събитието си
През годините Седмицата на модата в София се трансформира в едно от най-масовите фешън мероприятия. На всяко издание участват стотици посетители от България и света. Sofia Fashion Week бе договорил партньорства с няколко непознати посолства, както и редица международни компании поддържат събитието. Предвид обстановката с разпространяването на COVID-19 и ограниченията у нас, както и за влизане и излизане от страната, попречват доста от гостите и дизайнерите да участват на събитието.
Българката фешън телевизия Code Fashion TV и хотел Маринела, в лицето на госпожа Маринела Арабаджиева се стремят да запазят живота и здравето, както на своите екипи от страна на организацията, както и на всички посетители и сътрудници. Също по този начин Sofia Fashion Week постоянно е било и постоянно ще бъде събитие ЗА хората и заради тази причина провеждането му с понижен потенциал и неудобството от терзание от болест са в прорез с философията на уредниците. За 9 издания SFW се наложи като грандиозно събитие, с невероятна шоу стратегия, блестящи афтър празненства, международни модели, посетители и дизайнери, а уредниците от Code Fashion TV и хотел Маринела няма да създадат компромис с идеологията си.
Надяваме се напролет на 2022 година обстановката в България и по света да се възстановява и с голямо наслаждение и нови сили да се насладим на 10-тото юбилейно издание на Sofia Fashion Week – дружно! Организаторите дават обещание невиждано грандиозно събитие с големи мащаби и незабравима фешън стратегия!
А в този момент ви поздравяваме с най-хубавото от Sofia Fashion Week през годините:

https://youtu.be/x5JwfryyOkY
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР