Предвид поведението на Apple през последните години, всеобщите очаквания за

...
Предвид поведението на Apple през последните години, всеобщите очаквания за
Коментари Харесай

Apple, iPhone 11, Spektral и уникалната камерна функция

Предвид държанието на Apple през последните години, всеобщите упования за iPhone 11 са, че тазгодишните флагмани на компанията още веднъж няма да съумеят да ни объркан с кой знае какви нововъведения.

На всичкото от горната страна стана ясно, че Apple ще заложи на не изключително изящен квадратен камерен модул при новите си телефони, което още повече обезкуражи някои почитатели на марката.

Тази седмица обаче сътрудниците от PhoneArena оповестиха, че iPhone 11 ще разполага с неповторим режим на снимане, който може да успее да преобърне играта за Apple и въпреки всичко да направи тазгодишния iPhone атрактивен за доста консуматори.

Данни за новата функционалност са се появили в техническите бележки на бета версията на iOS 13.1, която Apple изненадващо пусна за тестване.

Там се крие информация за услуга, която би ни разрешила да променяме и манипулираме фона в фрагментите си в действително време.

Функцията най-вероятно е създадена от компанията Spektral, която Apple закупи преди време, напомнят от PhoneArena.

Екстрата дава опция да снимаме видео с празен или транспарантен декор, който може да бъде заместен от други изображения или модифициран съгласно усета на потребителя, още до момента в който снимаме видео.

В този клип от Vimeo можем да забележим по какъв начин тъкмо се случва това и да се надяваме, че Apple фактически ни готвят сходна изненада. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР