Ивелин михайлов от Величие“ е с 13 запорирани имота заради

...
Ивелин михайлов от Величие“ е с 13 запорирани имота заради
Коментари Харесай

Ивелин Михайлов от „Величие“ с 13 запорирани имота заради огромни дългове към НАП!

Ивелин михайлов от „ Величие “ е с 13 запорирани парцела поради големи задължения към Национална агенция за приходите. Това заяви проверяващият уебсайт BIRD.BG. 13 парцела, измежду които и някогашен пионерски лагер с повърхност от 21 дка, които са благосъстоятелност на идеолога на партия „ Величие “ Ивелин Михайлов, са запорирани от Национална агенция за приходите. Това демонстрират данните от Имотния указател, представени от уеб страницата. Информацията бе доказана от „ 24 часа “.

Бившият пионерски лагер се намира в местността Юртлука край провадийското с. Староселец, а Ивелин Михайлов го придобива през 2021 година от Сийка Михайлова.

Ето какво съобщва уеб сайтът в своя Facebook акаунт:

Пионерският лагер на вожда на #Величие #ИвелинМихайлов е запориран от Национална агенция за приходите преди дни, наред с други негови парцели. Това демонстрира инспекция на #BirdBG в регистрите. Източници: запори (Имотен регистър), карта и инфо (Кадастър). Колаж: BIRD.BG

Ивелин Михайлов от „ Величие “ с 13 запорирани парцела поради големи задължения към Национална агенция за приходите! 18.06.24 18:18 Борисов ИЗВЪНРЕДНО!: Кой предлага за ръководител на Народното събрание и ще има ли държавно управление (ВИДЕО) 18.06.24 17:55 Антибългарският Мицкоски разгласи състава на новото македонско държавно управление 18.06.24 17:40 Медведев разкри какво чака Киев, в случай че откаже предлагането на Путин 18.06.24 17:11 Извънредно!: Поп звездата Джъстин Тимбърлейк е задържан за шофиране пийнал 18.06.24 16:32

Фирми, в които Михайлов взе участие, имат задължения към Национална агенция за приходите за над 306 000 лева Други сдружения, в които Михайлов е прекратил присъединяване си, дължат още над 343 000 лева Преди дни шефът на приходната организация Румен Спецов заяви, че е разпоредил инспекции по сигнали против компаниите, свързани с Ивелин Михайлов. По тези производства се работи, само че към момента няма резултати.

Разследване на уеб страницата разкри, че сдруженията са натрупали над 650 хиляди отговорности към приходната организация.

По тази причина беше осъществена данъчна инспекция на компаниите на Михайлов. 

„ Още през днешния ден съм разпоредил инспекции. Сега по тази компания и хората, които стоят и като лица на тази партия, към този момент има формирани производства, имаме подадени сигнали от преди няколко месеца за съществуване на финансови схеми за измами “, сподели шефът на НАП Румен Спецов.

Самият Михайлов съобщи пред bTV, че доста компании, когато имат нещо друго да вършат с парите, не ги внасят незабавно в страната и избират да платят 23 на 100 наказателна рента.

„ Присъщо е за доста компании като имат нещо друго да вършат с парите да не ги внасят незабавно в страната и след това да платят с 23% рента. Това е нещо, което вършим от доста години. Ще платя до 2 седмици всички тези отговорности, ще затворя компаниите, ще уволня хората и ще се лиши страната от милиони доходи на година “. Така разяснява Ивелин Михайлов от Политическа партия Величие и Исторически Парк изнесените от BIRD.BG данни.

 

 

Още вести четете в: България, Крими & Темида За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР