Предупреждаваме, че следващите редове няма да се харесат на оптимистичните

...
Предупреждаваме, че следващите редове няма да се харесат на оптимистичните
Коментари Харесай

Гафовете на флирта в уеб пространството

Предупреждаваме, че идващите редове няма да се харесат на оптимистичните необвързани дами. Но пък дано си признаем – ходенето по срещи към този момент не е това, което беше.

Масовото “зарибяващо ” известие

Съобщение, еквивалент на поканата за секс. Само че към този момент го получавате от нормално пийнал момък, който си търси секс в края на нощта. Праща ви sms или ви написа по Viber, само че при всички положения не се обръща към вас по име (няма по какъв начин, той просто не е сигурен коя сте) и включва “Будна ли си? ”. А в превод просто значи “Пиян съм и би трябвало да си полегна. ” Да не загатваме, че евентуално е разпратен до доста контакти, с цел да се усилят възможностите за позитивен отговор.
Заподозрените: момчето, което сте срещнали онлайн и до момента единствено сте си писали; някой някогашен.

Първа среща в Skype

Видео среща. Идеално, няма потребност даже да се къпете. Или пък той. Удобно е,защото си стоите у дома. А и на него не му се постанова да заплаща за питието. Разбира се, очевидният минус е, че не се срещате действително с личността. А пък нали знаете какво споделят – мъжът устоя толкоз в леглото, колкото трае и срещата ви.
Заподозрените: извънредно срамежливите момчета, мързелите и скръндзавите господа.

Случайното известие

Това е еквивалентът на бележката, попаднала в неверните ръце. Не, подателят не е пийнал, истината е, че си написа с прекалено много дами по едно и също време (да изясним – прекалено много значи даже единствено още една), а и евентуално се разсейва с видео игра. Често пъти наличието му е такова, че както и да го прикрива, към този момент сте наясно с двойствената му природа.
Заподозрените: мъжът, с който неотдавна сте излизали без ангажименти; онлайн флирт.

Неочакван tweet

Това, което е предопределено единствено за вашите очи, внезапно се оказва туитнато и очевидно за всички негови и ваши почитатели. Неудобно. Може би ще се опита да се прикрие, като изкара първия туит смешка, само че към този момент сте наясно какъв брой е вдлъбнат по вас.
Заподозрените: другар, който придобива кураж единствено като си пийне; оня юноша, с който се чудехте дали за излезете, само че решихте, че по-добре не.

Трябва ли да прекъснем всевъзможен контакт с някогашния си?
10+1 признака, че не е не запомнил някогашната
Седем трика за съвършена връзка

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР