Предупреди за “абсолютно неприемливи загуби при сухотъпна операцияРусия е готова

...
Предупреди за “абсолютно неприемливи загуби при сухотъпна операцияРусия е готова
Коментари Харесай

Путин предложи Русия да участва в преговори

Предупреди за “абсолютно неприемливи загуби ” при сухотъпна интервенция
Русия е подготвена да взе участие в договаряния сред Израел и палестинците за разрешаване на спора, което би трябвало да стане извънредно по кротичък път. Това съобщи през днешния ден съветският президент Владимир Путин на съвещание Съвета на ръководителите на страните от Общността на самостоятелните страни (ОНД), което се организира в Киргизия, съобщи Ройтерс.

Коментарът му бе във връзка ултиматума на израелските сили над 1 милион цивилни палестинци, живеещи в северната част на линията Газа, да се изтеглят в южната част на анклава в границите на 24 часа. Смята се, че причина за това гледище на Тел Авив е подготвяно сухопътно израелско навлизане в линията Газа.

Путин предизвести, че възможна сухопътна интервенция на израелската войска ще докара до “абсолютно неприемливи загуби измежду цивилното население ”. “Използването на тежка военна техника в жилищни региони е комплициран въпрос, изпълнен със съществени последици за всички страни ”, акцентира съветският водач.

“Загубите измежду цивилното население ще бъдат безусловно неприемливи. Там живеят съвсем 2 000 000 души. Най-важното в този момент е да се спре кръвопролитието ”, акцентира Путин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР