предупреди гражданите си, че властите в Хонконг могат да попречат

...
предупреди гражданите си, че властите в Хонконг могат да попречат
Коментари Харесай

Канада предупреди гражданите си за забрана за напускане на Хонконг

предизвести жителите си, че управляващите в Хонконг могат да попречат на хората да напущат града според нов закон, който поражда опасения от забрани за излизане в китайски жанр, съобщи Агенция Франс Прес.

От 1 август влезе в действие законът, който дава на шефовете по имиграцията пълномощия да не разрешават на хората да се качват на самолети до и от града. " Съгласно това изменение, лица, в това число чужденци, може да не могат да изоставен територията ", се споделя в предизвестие в формалния акаунт на Канада, даващ препоръки при пътешестване, предава БГНЕС.
 Нови пожари в Канада, изтеглят 3000 души Нови пожари в Канада, изтеглят 3000 души
Над 3000 души са евакуирани в западноканадската провинция Британска Колумбия заради продължаващи пожари, оповестява ТАСС. Изданието посоч...

„ Може да не сте наясно, че сте обект на ограничавания за напредване, до момента в който не опитате да напуснете Хонконг “, се показва в консултацията.

„ При липса на изясняване на законодателството, тези нови пълномощия могат да се отнасят до следствие на настрана лице, неговото семейство или шеф, както и до наказателни и цивилен каузи. “

Така наречените „ забрани за излизане “ постоянно се употребяват от континентален Китай против деятели, които подлагат на критика управляващите. Те също са били задействани във връзка с предприемачи, участващи в търговски разногласия.

Някои западни страни, в това число Съединени американски щати и Англия, подлагаха на критика закона, само че Канада е първата, която категорично загатва риска от възбрана на излизане в рекомендация за пътешестване.
 Закон и специфичен портал за онлайн регистрация на дронове в Хонконг орт следващата година Закон и специфичен портал за онлайн регистрация на дронове в Хонконг орт следващата година
Властите на Хонконг имат намерение да одобряват закон, регламентиращ разпоредбите за потребление на безпилотни летателни апарати, осведоми ТАС...

Правителството на Хонконг споделя, че законът няма да се ползва за хората, напускащи града, и има за цел да спре незаконните имигранти, идващи в града. Но формулировката не лимитира пълномощията за идващи полети или имигранти, а юридическите специалисти споделят, че тя може да се приложи и за всеки, който напуща Хонконг.

В евентуално признание на тези опасения, държавното управление на Хонконг през април съобщи, че ще изготви помощно законодателство, уточняващо, че законът ще се ползва единствено за входящи полети.

Още от АЗИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР