„Предстоят много проверки на Северното Черноморие. Започваме от „Златни пясъци”

...
„Предстоят много проверки на Северното Черноморие. Започваме от „Златни пясъци”
Коментари Харесай

Започват проверки на Северното Черноморие

„ Предстоят доста инспекции на Северното Черноморие. Започваме от „ Златни пясъци” и продължаваме нагоре в посока Добрич”. Това съобщи в предаването „ Здравей, България” министърът на туризма Николина Ангелкова.

„ На плажовете ревизираме дали има 50% свободна зона, дали заведенията на територията на плажа дават отговор на схемата, има ли медицински пунктове, почистено ли е, спасителите”, разясни Ангелкова.

Министърът удостовери, че е направена инспекция на сигнала за мазут на плажа на Синеморец и фактически са открити петна по плажа, изхвърлени от морето от остаряло замърсяване отвън териториалните води на България.

„ Веднага сме дали наставление на концесионера да постави табела, че плажът все още е нечист и неотложно да го почисти”, съобщи Николина Ангелкова.

Попитана за шума от нощните заведения, Ангелкова съобщи, че българското Черноморие не е „ Слънчев бряг”.

„ Нашето Черноморие предлага разнородни типове почивки. Важно е да има обособени места, с цел да предлагаме това, което се търси ”, съобщи Ангелкова и добави, че в Русия предходната година страната ни е класирана на 1 място като фамилна дестинация за отмора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР