Предстоящото пълнолуние на четвърти ноември, събота, ще се усеща още

...
Предстоящото пълнолуние на четвърти ноември, събота, ще се усеща още
Коментари Харесай

Пълнолунието сега ни носи обрати, за какво е подходящ този период

Предстоящото пълнолуние на четвърти ноември, събота, ще се усеща още от средата на седмицата и касае целия интервал от трийсти октомври до пети ноември.

И по този начин, пълнолунието разпростира това, което стартира с новолунието на деветнайсти октомври - а точно тематиката бяха измененията, изненадите и новите обстановки, които ни поднасяше този интервал и то свързани най-много с връзките, в които участвате, споделя Бистра в новото си видео от канала "Harmony within " във Vbox7.com.

Пълнолунието се случва в Скорпион съгласно тропическия зодиак, с който се занимаваме тук и във Везни съгласно сидералния зодиак.

За разликите сред двата Бистра дава обещание да направи видео, само че споделя, че няма неверен и верен зодиак, а по-скоро разглеждане на планетните фактори от друг фокус. Всъщност те се допълват доста добре.

Опозицията, която правеше новолунието с Уран, в този момент, по време на пълнолунието,

се осъществя посредством Венера - Уран й дава опция за доизясняване, изчистване и освобождение от модели, настройки и всичко, което не е положително за вас в връзките, в които се намирате. Възможни са непредвидени и мощно поляризирани обстановки и обрати.

ВИЖТЕ КАК ДА ПОСТИГНАТ ЩАСТИЕ РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ

Както по време на всяко пълнолуние, интервалът към него или с други думи идната седмица е с по-кризисен темперамент и не е подобаващ за взимане на значими решения, изключително под влияние на страсти или импулсвни дейности.

Тези няколко дни са по-добри

за съзерацание, филтриране, старт на диети, време, изкарано измежду природата, най-добре в планина, защото Уран се свързва с планините, както и за работа със себе си:

можете да се занимавате с молебствия, мантри, да практикувате йога, да творите или всичко, което ви зарежда, носи ви покой и ви връща към вашия личен вътрешен център, тъй като пълнолунието е прекомерно допустимо да го разклати.

Силната сила на Скорпион през сегашния интервал ще даде резистентност за справяне със обстановките, издържане до край и възобновяване, надграждане, което идва от присъединяване на Юпитер – и развиване на това, което е същинско и носи капацитетът да бъде осъществено сполучливо и да ви донесе наслада и щастливи моменти.

Събитията се движат от ден на ден

в посока от пречистващите и обновителни процеси, през които минаваме в Скорпиона, към себеусъвършенстване, себепознание и разширение на възгледите и определенията или убежденията, които основават събитията в живота ни, както и опцията да ги осъзнаем и пресеем.

Започва интервал, който е подобаващ за повече пътувания, връзки или работа с чужбина, както и за старт на образования, които са ви забавни, вълнуват ви и ще са ви потребни да разширите хоризонтите си.

В психически аспект е уместно при връзката с близките да бъдете по-внимателни, с цел да не засегнете някой с жестоко отношение, без даже да сте го желали, а просто тъй като не сте подбрали верните думи.

Що се отнася до прекосяването на Венера в скорпион,

възприятията може да станат доста дълбоки и интензивни и надлежно да излязат от баланс. Внимавайте за обстановки на ревнивост, демонстрация на собственическо възприятие и прочувствена взаимозависимост. Грижата за вашия личен център, която е ваша съществена отговорност, да вземем за пример посредством занимания, които ви показват, въодушевяват и удовлетворяват, е целесъобразна.

Също по този начин Венера в скорпион се движи и към съответствува си с Юпитер в края на идната и началото на по-следващата седмица -

това е хубаво време,

което дава обещание удобни условия за развиване и реализация на връзките, откакто, несъмнено, се усещаме добре със самите себе си, с цел да избегнем проекции, а оттова – и драми.

Добре е да си напомним, че възприятието за цялост и комплектност, постоянно притегля към нас сходни хармонични както обстановки, по този начин и хора. И да работим по това.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР