Предстоящите месеци ще бъдат много тежки за футболистите, които са

...
Предстоящите месеци ще бъдат много тежки за футболистите, които са
Коментари Харесай

Клоп отписа Фирмино и Милнър за мача с Астън Вила

Предстоящите месеци ще бъдат доста тежки за футболистите, които са играли на Световното състезание в Катар и клубовете би трябвало да измислят метод да ги пазят от травми.

Това съобщи мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп на конференция преди кръга в британската Висша лига.

Ливърпул, шести в класирането, ще играе против 12-ия в таблицата Астън Вила.

" За футболистите, които играха на Световното състезание, идните месеци ще бъдат доста тежки ", съобщи Клоп на конференция, представен от организация Ройтерс.

" Ще бъде в действителност, в действителност мъчно. В момента нямам концепция по какъв начин ще действаме, само че сигурно би трябвало да бъдем деликатни с тях. Още занапред не ми е елементарно да възнамерявам какво ще вършим в идващия мач. Срещу Сити бяхме построили на 100 % тактиката ни и в последната секунда трябваше да вършим промени. Това не бе по никакъв начин прелестно и най-вероятно ще се повтори против Вила. Трябва да бъдем допустимо най-гъвкави ", сподели Клоп и добави, че халфът Джеймс Милнър, който бе заменен наложително при загубата против Манчестър Сити за " Карабао Къп " предходната седмица, ще отсъства и в идващите няколко дуела.

Роберто Фирмино също е навън от мача с Астън Вила поради болки в прасеца.

" Мили няма усъвършенстване след травмата и няма да играе най-малко два мача. Същото важи и за Боби. Надявам се Трент (Александър-Арнолд) да се стабилизира, макар че към момента няма цялостна подготовка след Световното състезание ", сподели още германецът и разкри, че Алекс Окслейд-Чембърлейн и Върджил ван Дайк са на негово разположение за мача против Астън Вила.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР