Предстои нов конкурс за началник на Клиниката по анестезиология и

...
Предстои нов конкурс за началник на Клиниката по анестезиология и
Коментари Харесай

Тече одит в Майчин дом, предстои и нов конкурс за шеф на Клиниката по анестезиология

Предстои нов конкурс за шеф на Клиниката по анестезиология и интензивно лекуване в " Майчин дом ", сподели още той в отговор на въпрос, обвързван с проведения преди дни митинг от профсъюз " Защита " на работещи в клиниката.

Протестът беше във връзка " административен тормоз, оказван от страна на шефа " на лечебното заведение и отстраняването от служба на и.д. шеф на клиниката доктор Елена Георгиева.

По информация от болничното заведение назначението на доцент Емил Кържин за и.д. шеф на клиниката е поради тревожно дългия интервал без хабилитирано лице отпред на клиниката, сподели още той. На доктор Георгиева, която не е хабилитирано лице, са отправени четири предложения да продължи да работи като редови доктор в клиниката, само че тя е отказала, добави министър Меджидиев.

Медицинският съвет поддържа позицията на управлението на болничното заведение, напомни той. Нивото на подготвеност на " Майчин дом " изисква високообразовани фрагменти, добави министър Меджидиев.

Предстои нов конкурс за шеф на клиниката. Министър Меджидиев е получил увещание от управлението на болничното заведение, че са подхванати ограничения за опазване на сегашния състав на клиниката.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР