Предстои ни масивна битка, която отваря толкова много пътища за

...
Предстои ни масивна битка, която отваря толкова много пътища за
Коментари Харесай

В Шамрок няма да обикалят по баровете, готвят се усърдно за Лудогорец

Предстои ни солидна борба, която отваря толкоз доста пътища за нас ", разгласи треньорът на Шамрок Роувърс Стивън Брадли измежду равенството с малтийския Хибърниънс - 0:0.

Съперникът на Лудогорец във втория прелиминарен кръг на Шампионската лига имаше проблем с прибирането в Република Ирландия - повода по тази причина бяха неналичието на полети от Малта.

" Мислех, че играчите се оправиха доста добре с този напън, както и упованията, които имаше към тях и в двете срещи ", продължи той.

" Очевидно не сме слепи, знаехме, че успеха в този кръг е толкоз значима за клуба. Нямаме желание да честваме, да обикаляме, да пием. Прибираме се и ще се съсредоточим върху пътуването до България последваща седмица. Ние сме тим, който в този момент е привикнал да побеждава. Очакваме да спечелим. Още една победа и продължаваме напред ", продължи той.

" Ще създадем всичко допустимо да спечелим идващия мач. Това е нашата цел. Поставихме се в в действителност мощна позиция. Имаме запаси, а даже и равенството ще е победа за нас. Знаем, че ще е мъчно, само че желаеме да създадем стъпка напред. Ще създадем всичко допустимо, с цел да преминем в идната фаза ", добави Брадли.

" Знаем, че ни предстоят в действителност огромни мачове до края на месеца. Публиката ни също ще играе огромна роля. Защото знаем, че идващият кръг ще бъде повдигане на класата ни. Определено ще имаме потребност от публиката. Феновете бяха брилянтни през цялата година. Надяваме се, че ще има още доста специфични европейски вечери ", приключи спецът, представен от " Телеграф ".
 Никой не се наема с точна диагноза за травмата на Цунами
Никой не се наема с точна диагноза за травмата на Цунами

Бранителят продължава да изпитва болки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР