Предстои най-тежката година и половина. Подготвяме план за следващите месеци,

...
Предстои най-тежката година и половина. Подготвяме план за следващите месеци,
Коментари Харесай

В София продължават да правят нови пътища и околовръстни

 Предстои най-тежката година и половина. Подготвяме проект за идващите месеци, тъй като страната би трябвало да бъде готова за справяне с рецесията в резултат на пандемията. Това съобщи министър-председателят по време на инспекцията на построяването на новия сектор от Околовръстния път сред пътен възел " Горубляне “ и пътен възел " Младост “ в София.  

Премиерът Борисов акцентира, че и икономическите, и финансовите ограничения в поддръжка на бизнеса не престават да работят и посочи и положителната работа на медицинските и здравните ни служби.

" Пак продължаваме най-добре в Европа да управляваме пандемията. Без да усещат хората психическо натоварване - всичко работи, няма един бранш, който да не работи сега, за разлика от Европа. И индикаторите са ни отново от най-хубавите “, съобщи министър-председателят. Борисов напомни, че продължава спадът на стопанската система в международен мащаб и предстоят най-тежките месеци.

По време на огледа на новия сектор по Софийския околовръстен път министър председателят изрази задоволеност от работата на строителите. " Така наподобява провалена страна. Искам да ми покажат какво са създали те за 30 години. Оставям на хората да преценят “, разяснява Борисов. Премиерът акцентира, че с построяването на трасето ще се пътува извънредно бързо от " Младост “ до автомагистрала " Тракия “. " Виждате и в събота, и в празници строителите работят, а бяха единствено две платна. Това е единствено за 30 дни работа “, уточни министър-председателят.  

Движението по Южната дъга на Софийския околовръстен път ще бъде възобновено до 10 септември. Участъкът се уголемява в две платна с по 3 ленти за придвижване в посока, междинна разграничителна линия, разграничителни линии сред локалите и директното трасе, 2 местни платна и тротоари. С новото трасе на Софийския околовръстен път ще се обезпечи връзка сред автомагистралите " Струма " и " Тракия ", ще се улесни директният трафик от Автомагистрала " Европа “ и връзката с граничните пунктове с Турция и Гърция. Инвестицията е за 142,7 млн. лева и е от републиканския бюджет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР