Предстои най-големият светлинен спектакъл, организиран някога в България. На 28

...
Предстои най-големият светлинен спектакъл, организиран някога в България. На 28
Коментари Харесай

Пловдив ще види най-големия светлинен спектакъл, организиран някога в България

Предстои най-големият светлинен театър, проведен в миналото в България. На 28 май от 20:30 часа на Гребната база Пловдив феновете на специфичните преживявания и положителната музика ще могат да видят за първи път шоу, което комбинира специфични Close Proximity фойерверки с лазери, ефектно осветяване, LED екрани, осъществявания с дронове и кино музика с емблематични заглавия от " Междузвездни войни “ и " Хари Потър “. Силното прочувствено влияние на спектакъла се дължи на магията на хармонично комбиниране от всички обособени детайли.

" Empyreal Lights and Fireworks “ е въодушевено от 90-годишнинатa на Джон Уилямс - американски композитор и диригент, създател на музиката към знакови за цели генерации филми, като " Междузвездни войни “, " Хари Потър “, " Индиана Джоунс “ и " Джурасик парк “. Интерпретация на музиката му ще е в основата на съчетанието на пировизуалните резултати, създавайки същински празник на светлината за фамилии от всички кътчета на България и фенове на най-новите събития от международен темперамент. Тези, които желаят да са част от спектакъла, могат да си набират билети на изцяло налична цена от тук. Традиционно най-организираните и ранни запалянковци ще могат да се възползват и от най-хубави условия.

Основната концепция на спектакъла е да сътвори ентусиазъм от въздействащото преживяване и енергийния заряд онлайн, изцяло разнообразни от виртуално опосредените занимания. Опознаването на разнообразни културни полезности и преживяването на други възможности на онлайн развлеченията са толкоз по-важни за децата и тяхното личностно израстване. За да могат допустимо най-вече младежи да се вдъхновят и трайно да развиват позитивния си заряд, светлинното шоу ще даде на всички деца до 14 години безвъзмезден вход.

Заглавието на спектакъла Empyreal най-точно предава всички разнообразни нюанси от смисли на думата, обичана на писатели и поети - небесен, изтъкан от чиста светлина и огън, както и мощно въздействащ, който е мъчно да бъде разказан с думи.

Форматът на шоуто е характерен за международните огромни стандарти. Светлинната сценография е на 130 м - два пъти сцените на най-големите игрища у нас, и включва 23 LED-екрани. Продължителността е 60 минути с Close Proximity професионални фойерверки и над 35 хиляди резултата - към 3 пъти повече от най-дългото, виждано до момента в страната, което е проведено от същия екип и може да бъде забелязано тук.

" Ритъмът на периодично повтаряне на кулминационни моменти в музикалните тълкования изисква извънредно прецизна комбинация, с цел да се построи вярно наслагване на прочувствените усещания. Чисто техническите провокации също по никакъв начин не са малко - поради мащаба и планирането на цялото шоу в стотни от секундата, абсолютният синхрон от самото начало и големият брой детайли, които би трябвало да бъдат следени по едно и също време, са зашеметяващи. Не е изненадващо, че до момента никой в Източна Европа не се е наемал да направи сходно събитие. “ разясняват от компанията Ивентим, една от главните професионални платформи за разпространяване на билети в България.

За българската аудитория преживяване от сходно естество и мащаб като " Empyreal Lights and Fireworks “ е необичайност. Още по-значими са позитивната сила и заряд, от които всички ние имаме жизненоважна потребност в сложните времена.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР